Preduzeće MS SITEM d.o.o. iz Novog Sada osnovano je 2000. godine u Novom Sadu, ima 4 zaposlena. 

Osnovna delatnost preduzeća: trgovina, usluge servisa i marketing.

Osnovni program: prodaja mašina, opreme, alata i rezervnih delova i servis mašina i opreme.

 

Zahvaljujući uspešnoj prodaji mašina, opreme i alata i pružanja usluge servisa, preduzeće MS SISTEM d.o.o. 2003. god. potpisuje UGOVOR sa kompanijom Atlas Copco a.d. Novi Beograd i postaje ovlašćeni distributer kompanije Atlas Copco za teritoriju Vojvodine.


Organizacija preduzeća

Hands holding colorful rope forming arrow pointing upwards1. Služba prodaje, marketinga i inžinjeringa, ima dva izvršioca i zahaljujući spoju mladosti i iskustva postiže uspešne rezultate na tržištu Novog Sada i Vojvodine.

2. Servisna služba se zasniva na dva sopstvena servisera i principu produžene saradnje sa maticom Atlas Copco u Novom Beogradu.

Stručna i kvalitetna obuka servisera u obučnim centrima kompanije Atlas Copco i praćenje novih tehnologija uputstava o održavanju, opreme sa novim alatima u održavanju sa novim servisnim vozilima omogućili da u svakom momentu možemo intervenisati na terenu i našim korisnicima usluga garantovati ispravnost, sigurnost i pouzdanost u radu proizvoda Atlas Copco.


Ovlašćeni distributer

atlas-copco-ab-logo

Atlas Copco je poznata švedska firma, poznati svetski brend. Glavni proizvodi kompanije Atlas Copco su, kompresori za vazduh, generatori za struju, rudarska oprema, hidraulični i pneumatski alat, rezervni delovi. Poznati brend DYNAPAC je deo grupe Atlas Copco. Od 2011. godine se prodaje pod zaštinim znakom Atlas Copco.


Referenc lista

bezteksture